Yeniden doğamam, yine de hayat devam ederken olup biteni değiştirebilirim-Fruits Basket

26 Şubat 2010 Cuma

NingenShikkaku artık sinemalarda ama...

...tabii ki gidebileceklerimizde değil:( 20 şubatta gösterime giren film Japon Box Office inde (20-21 şubatta) 5. sırada yer aldı.Tam liste:

01) Avatar 02) Oceans 03) Ototo: Younger Brother 04) It's Complicated 05) The Fallen Angel (No Longer Human) 06) Koshonin: The Movie 07) Invictus 08) Golden Slumber 09) Coraline 10) Samurai Sentai Shikenger vs Engine Go-Onger: Ginmaku Bang!

Kaynak: KAWAII-JOYUU



Ancak bazı forumlarda bunun sebebinin Avatar gibi güçlü rakiplerinin olmasının yanı sıra NS'nin sadece 160 sinemada gösterilirken çoğunluğun yaklaşık 300 sinemada gösterimde olması olarak gösteriliyor.



Toma severlerin çok şey beklediği filmin açılış gecesinde Toma'nın gözyaşlarını tutamaması sanırım onları daha bağlı bir hale getirdi.

janinamedina olanları şöyle anlatmış:Toma-kun ağladı!!!Filmin sorumluluğu ve desteklerden bunalmıştı.İnsanlar onu övüyor ve Toma daha da ağlamaklı oluyordu, "Mutluyum... Teşekkürler" diyordu Toma, gözlerini bir mendille silerek ve orada olan tüm fanları 'İyi şanslar' diye bağırıyordu.

Kaynak: Toma Love!

Şimdi heyecanla TFS 'nin filmi çevirmesini bekliyorum...

2 yorum:

  1. Bir gelse de şu film, muradımıza ersek ^^

    Daha ne kadar beklemek gerekir kim bilir ^^'

    YanıtlaSil
  2. Umarım TFS de bir kaplan gibi pusuda bekliyordur. Yoksa çook bekleriz...

    YanıtlaSil